Press "Enter" to skip to content

Reklamefilmer – hva jobber vi med

Casting vest er et av Norges ledende castingbyråer og vi har over 30 år i bransjen, noe som også gjør oss til et av Norges eldste. Vår kunnskap og erfaring gjør at vi vet nøyaktig hva våre kunder leter etter, og med en enorm portefølje med talentfulle mennesker kan vi finne nettopp den eller de våre kunder leter etter. Vårt castingbyrå startet med å caste til spillefilmer og kortfilmer, men i de senere år har vi også startet egen modellavdeling og utvidet til casting til reklamer.

Å spille inn en reklame er spennende og morsomt, og hvem som helst kan spille i en reklamefilm. For å bli castet til en spillefilm kreves det som regel både relevant utdannelse og lang erfaring, men det gjelder ikke nødvendigvis for reklamefilmer. Her er det åpent for amatører av begge kjønn og i alle aldre. Og det fins et hav av muligheter der ute. Både nasjonale og internasjonale selskaper spiller inn reklamefilmer i Norge, og de bruker som regel lokale folk. Det som også gjør reklamefilm så attraktivt for mange amatører, er at rollene veldig ofte er betalt. Og noen av de er veldig godt betalt. Vi har castet helt vanlig nordmenn til reklamefilmer som har fått betalt opp mot 50.000 kroner for ett oppdrag. Ikke verst det for et par dagers arbeid. Dersom du tror dette kan være noe for deg, anbefaler vi deg å ta kontakt med oss eller registrere deg med CV og headshot. Vi anbefaler også at du sender oss en liten videosnutt slik at vi kan se hvordan du er foran kamera. Det trenger ikke å være en monolog fra Peer Gynt eller noe slikt, bare en kort presentasjon av deg selv. Husk å film både hel figur og bare ansikt.

Nedenfor kan du finne reklamefilmer vi caster for akkurat nå.

Vi leter etter…

Vi søker for tiden minimum 6 personer i Steinkjer-området for reklamefilm for Norges Bondelag. Vi ser etter både kvinner og menn i alderen 20-50 år. En av rollefigurene må kunne kjøre traktor, mens en annen må kunne ri på hest. Oppdraget er relativt enkelt og krever ingen erfaring. Det er ingen dialog. Filminnspillingen vil foregå over 2-3 dager i Steinkjer-området i Juni. Dersom du tror dette er noe for deg, ber vi deg sende oss en kort videopresentasjon av deg selv, samt en CV med headshot. Oppdraget blir betalt med kroner 5000 per person for hele innspillingen.

Vi søker en familie (to voksne og to barn) til innspilling av reklamefilm for Hemsedal Turistforening. Familien bør helst bo i Hemsedal-regionen. Familien må være glad i å være ute og kunne gå på ski. Dette er et enkelt oppdrag uten dialog. Kunden ønsker at barna er i alderen 6-9 år og at det er en gutt og en jente. De voksne bør være under 45 og se sunne og friske ut. Innspillingen vil foregå over 2 dager, og familien blir betalt 7.500 kroner for oppdraget. I tillegg vil man få lunsj under innspilling begge dagene, samt en overnatting ved Hemsedal Turisthytte. Familien bør helst ha eget utstyr som ski og yttertøy.

Vi søker fire ungdommer i alderen 13-16 år for innspilling av reklamefilm for Unges Nettportal. Innspillingen vil foregå i Oslo-området og vil gå over 2 dager. To av rollene har dialog, så her ønsker man noen som har litt erfaring. Det ønskes to jenter og to gutter, alle med nordisk utseende. Rollene med dialog blir honorert med 2000 kroner hver, mens de to uten dialog blir betalt 1000 kroner hver. Man vil i tilleggg få lunsj begge dagene.

Privacy Policy