Press "Enter" to skip to content

Skuespillere – hva ser vi etter?

Vi i Casting vest har vært i bransjen i over 30 år, og vi er stadig på utkikk etter nye talenter. Våre skuespillere har stått på scenen på blant annet Nasjonalteateret og Oslo nye teater, samt spilt hovedrollen i en rekke prisvinnende, norske filmer og tv-serier. I tillegg har vi stått for castingen til en rekke kjente reklamefilmer, og våre modeller har prydet forsidene på en rekke kjente magasiner og blader.

For å bli castet som skuespiller, er det noen kriterier du må oppfylle. Nedenfor kan du lese mer om disse, samt lese litt mer om hva vi ser etter når vi caster skuespillere. Videre kan du se om vi leter etter noen til en spesiell rolle akkurat nå, og dersom du tror du kan passe til rollen, er det bare å registere deg og søke. Kanskje nettopp du er vår neste store filmstjerne! Dersom du ikke oppfyller våre kriterier til å kunne registere deg som skuespiller, kan du gjerne ta en titt på noen av de andre undersidene. Vi har en rekke flotte muligheter selv for de uten mye erfaring innenfor teater, så ta en titt og registrer deg gjerne.

Hva ser vi etter?

Vi er stadig på utkikk etter nye skuespillertalenter, og kanskje nettopp du er vår neste store filmstjerne. For å kunne registrere deg som skuespiller, er det noen kriterier du må oppfylle:

Utdannelse: Vi ønsker at våre skuespillere har en utdannelse på høyskole-/universitetsnivå. Vi vet at folk i dag ofte tar sin utdannelse i utlandet, og dette gjelder kanskje spesielt innenfor teateryrket. Vi aksepterer derfor en rekke ulike grader fra hundrevis, om ikke tusenvis, av utdanningsinstitusjoner verden rundt. Dersom du har tatt din utdannelse i utlandet, anbefaler vi at du tar kontakt slik at vi kan vurdere om din utdannelse er i tråd med våre retningslinjer. Vi godkjenner alle utdannelser som er godkjent av Statens Lånekasse. Dersom du har tatt andre kurs eller studier, ber vi deg ta kontakt slik at vi kan vurdere ditt nivå.

Erfaring

Erfaring er viktig, som i alle andre bransjer. Jo mer erfaring, jo bedre. Er du på jakt etter jobb foran et kamera, altså TV eller film, er det viktig at du har god erfaring med dette fra tidligere. Dersom du ikke har mye kameraerfaring, anbefaler vi at du tar en titt på et av våre interne intensivkurs innenfor nettopp dette. Vi tilbyr stadig vekk ulike kurs for å hjelpe våre talenter bli bedre og mer trygg, både på scenen og foran kamera. 

Generelt

Vi i Casting vest er opptatt av å fremstå som profesjonelle og trygge, og som skuespiller hos oss er du en representant for oss ute i felten. Det er derfor viktig at du opptrer profesjonell til enhver tid, møter presis (eller gjerne før tiden) til alle oppdrag, er pent kledd og stelt, og generelt har en positiv fremtoning. Vi aksepterer ikke dårlig oppførsel som å møte på jobb beruset, være negativ eller vanskelig å jobbe med, eller møte ustelt på jobb.

For tiden leter vi etter…

Vi i Casting vest leter for tiden etter en ny, kvinnelig skuespiller med en solid bakgrunn innenfor film. Vi kan ikke røpe så mye om selve prosjektet enda, men vi ser etter en kvinnelig skuespiller som kan spille hovedrollen i en ny, norsk storfilm. Dette er et stort prosjekt, så aktuelle kandidater må ha både utdannelse og relevant erfaring for å kunne søke. Kandidaten må være norsk, snakke trønderdialekt, være mellom 1.68m og 1.79m høy, slank, ikke ha synlige tatoveringer eller piercinger. Dersom du tror dette er noe for deg, ber vi deg ta kontakt snarest. Casting starter allerede til sommeren, så tiden er knapp!

Privacy Policy