Press "Enter" to skip to content

Musikkvideoer – hva jobber vi med?

Å caste til musikkvideoer er både spennende og utfordrende, og vi i Casting vest har lang erfaring med nettopp dette. Vi har castet til prisvinnende musikkvideoer siden midten av 90-tallet og vi ser en stadig økende etterspørsel etter mennesker som vil være med i musikkvideoer. Det som gjør musikkvideoer så spennende og unikt, er at her kan alle bli castet, og ofte ønsker regissør helt spesielle typer mennesker med helt spesielle talenter eller utseende. Det kan være alt fra dansere, til klovner eller kroppsbyggere, skatere eller ballerinaer, punkere eller modeller, tatovører eller fallskjermhoppere. For en musikkvideo skal ofte fortelle en historie på veldig kort tid, og da bruker man gjerne karakterer som skiller seg ut.

Vi i Casting vest har castet til en rekke ulike musikkvideoer opp gjennom årene. Alt fra klassisk symfoni til punk og rock, og pop selvsagt. Vi vet hva våre klienter er ute etter og vi har et enormt utvalg av unike mennesker som kan brukes i en musikkvideo. Man trenger som regel ikke en skuespillerutdannelse for å bli castet i en musikkvideo, da man som oftest ikke bruker skuespillere i slike typer prosjekter. Unntaket er kanskje Ane Dahl Torp, som har vært med i flere musikkvideoer, blant annet for Kaizers Orchestra. Så hva ser vi etter når vi skal caste til en musikkvideo? Vel, det er som oftest opp til regissøren. Han eller hun har som regel et klart ønske om hvordan man skal se ut, om man må ha noen spesielle talenter, osv. Det som dog er viktig å huske, som ved alle castinger, er at man opptrer profesjonelt og ordentlig. Man må komme tidsnok til filming, må man være høflig og enkel å ha med å gjøre, ha en positiv innstilling og gjøre det man blir bedt om. Ingen liker en som sutrer eller er vanskelig å ha med å gjøre.

Vi søker for tiden etter…

Ny musikkvideo med den norske popduoen Innertier.

Innertier er en norsk popduo som enorm nasjonal og internasjonal suksess. Duoen fra Drammen toppet «mest spilt» listen i Norge i 2015, og har økt sin popularitet etter det. Nå kommer de med nytt album og første singel skal slippes til sommeren. De søker dermed etter folk som kan bli med i deres musikkvideo. Den nye låten heter «Skallbank», og både låt og musikkvideo forteller historien om hvordan man som ung ofte drikker litt for mye en kveld og våkner opp med skallebank dagen derpå. Til denne videoen trenger de en rekke ulike typer mennesker. De søker etter 3-4 unge jenter som kan danse og ha det morsomt. De må være mellom 16 og 18 år, ha blondt hår og ha et vakkert utseende. De søker også 3-4 unge menn i alderen 18-20 som skal danse med disse jentene. Disse guttene må være kjekke, ha en velbygd kropp og være moteriktige. Dersom du tror dette kan være noe for deg, ber vi deg om å ta kontakt snarest. Rollene er betalt.

Ny musikkvideo med Broiler

Broiler er en norsk dj- og musikkprodusentduo med både nasjonal og internasjonal suksess. Broiler er et velkjent navn innen elektronikasjangeren, og toppet hitlistene i flere land i Europa i 2015 og 2016. Nå er de i gang med et nytt album og første singel skal slippes til høsten. I den forbindelse skal det spilles inn musikkvideo til låten «Hunger». Videoen skal fortelle historien om en ung mann som er sulten; sulten på livet, på suksess, på kvinner, og på mat. Til denne videoen trenger vi å caste en ung mann i alderen 18-22 år. Utseende er ikke så viktig, men man må ha kort hår og ingen synlige tatoveringer eller piercinger. I tillegg trenger vi en rekke statister av begge kjønn, og i alle aldre. Dersom du tror dette er noe for deg, ber vi deg ta kontakt snarest.

Privacy Policy