Press "Enter" to skip to content

Om oss / Kontakt oss

Casting vest er et av Norges eldste og mest suksessrike castingbyråer. Byrået ble grunnlagt i 1973 av den kjent og kjære skuespilleren Audun Haugen. Som skuespiller på 50- og 60-tallet var Haugen med i en rekke norske storfilmer, og etter at han la opp i 1969, bestemte han seg for å finne en måte å hjelpe andre skuespillere på. På den tiden var det ikke mange castingbyråer i Norge, og hadde man ikke utdannelse fra teaterhøyskolen var det bare å gi opp. Dette ønsket Haugen å gjøre noe med, for han visste godt at det fantes talenter rundt omkring som ikke hadde råd eller mulighet til å gå på teaterhøyskolen.

Med alle de kontaktene han hadde opparbeidet seg gjennom flere tiår i bransjen, hadde Haugen et klart fortrinn da han i 1973 grunnla et av de første castingbyråene i Norge. På den tiden handlet det stort sett om casting til spillefilmer og kortfilmer, men opp gjennom årene har Casting vest utvidet til også å caste til reklamefilmer og musikkvideoer. I tillegg har byrået en egen modellavdeling som tar seg av casting til fotoshoots og lignende. Videre kan du lese mer om de ulike avdelingene og hvem du kan kontakte.

Hovedkontoret

Vårt hovedkontor ligger i Oslo, nærmere bestemt i Klaras gate 15. Her finner du alle våre avdelinger, spredt over 2 etasjer i et splitter nytt kontorbygg på Oslos beste vestkant.

For alle generelle spørsmål og henvendelser, ber vi deg om å ta kontakt med vårt sekretærkontor. Her tar vår hovedsekretær Hanne Larsen i mot alle henvendelser og sender de videre til riktig avdeling. Du kan nå Hanne enten via epost på hanne.l.@castingvest.no eller på telefon 23676700 alle dager, mandag til fredag kl. 08.00 til 16.00

Castingavdeling

For alle henvendelser angående casting og registrering av profil, ber vi deg ta kontakt med vår castingavdeling. Leder for denne avdelingen er Petter Rognan og han kan nåes via epost på petter.r.@castingvest.no eller via telefon 23676703 alle dager, mandag til fredag kl. 08.00 til 16.00. Dersom du har registrert deg via våre nettider og ønsker å sende tilleggsopplysninger eller bilder/video, ber vi deg sende dette til epostadressen ovenfor. Husk å merk eposten med ditt profilnummer (dersom du har et) eller hva henvendelsen gjelder.

Modellavdeling / Fotograf

Leder for vår fantastiske modellavdeling er Celine Myrhaug, og hun tar i mot alle henvendelser til denne avdelingen enten via epost på celine.m.@castingvest.no eller på telefon 23676705 alle dager, mandag til fredag kl. 08.00 til 16.00.  Vi ber alle modeller, både fotomodeller og andre modeller, om å ta kontakt med denne avdelingen direkte. Dersom du trenger å nå Celine utenfor vanlig arbeidstid, kan hun nåes på mobil 90793620. Trenger du å booke en fotosession for å ta et headshot, ber vi deg om å ta kontakt med vår interne fotograf direkte. Vår fotograf, Gunnar Trulsen, kan nåes enten via epost gunnar.t.@castingvest.no eller via telefon 23676709. Dersom han er opptatt eller ute på oppdrag, ber vi deg om å legge igjen en beskjed hos vår hovedsekretær. Gunnar vil da ta kontakt med deg så snart han er ledig.

For kunder

Dersom du eller ditt firma ønsker å booke en av våre skuespillere eller modeller, ber vi deg om å ta kontakt med vår bookingavdeling. Ansvarlig for vår bookingavdeling er Trine Sneve, og hun kan du nå via epost på trine.s.@castingvest.no eller via telefon 23676706. Vi har en svært god og variert portefølje med skuespillere, statister og modeller, så vi føler oss ganske trygge på at vi kan finne nettopp den/de du leter etter til ditt prosjekt. Så ta kontakt i dag, og begynn castingen til ditt neste prosjekt!

Privacy Policy